AktualityPre detiŠkoly

Karneval, karneval…

obed
poradna

 www.zlatemoravce.info

Tieto slová dominovali v MŠ Slnečná už od pondelka. Deti sa nevedeli dočkať vytúženej karnevalovej slávnosti, na ktorú si spolu s rodičmi pripravovali masky, s pani učiteľkami vyrábali ozdoby a zdobili karnevalovú miestnosť.

6. februára ,ráno, prichádzali do materskej školy nie len s úsmevom, ale aj s veľkými taškami, v ktorých ukrývali svoje vytúžené masky. Zanedlho každá taška odkryla svoje tajomstvo a zo škôlkarov sa stali rozprávkové bytosti od výmyslu sveta. Karneval sa mohol začať, no čakalo sa ešte na dvoch hosťov. Deti svojou návštevou prekvapila žabka Žofka a nesmelý zajačik Prváčik. Obaja sa prišli zabaviť s deťmi na karneval. Netrvalo dlho a zajko Prváčik sa osmelil a spolu s deťmi veselo tancovali a vystrájali všelijaké kúsky. A že to bol naozaj fašiangový ples, teta kuchárka upiekla šišky, ktoré nás spolu s čajom posilnili a mohli sme v zábave pokračovať ďalej. Okrem tanca sme sa zahrali, zasúťažili si i navzájom si porozprávali o svojej maske. Zajko Prváčik ako každá správna návšteva, vytiahol k radosti všetkých sladké prekvapenie – čokoládové vajíčka. Veď si ho deti zaslúžili. Pekne poďakovali a pozvali obe zvieratká na karneval aj na budúci rok. Všetci sa tešíme už teraz !

Mgr. Eva Bieliková

[nggallery id=340]

 [hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button